Naast winkel, beurzen en evenementen hebben we een mooi netwerk.

 

Behalve het werk van Cure Productions Watersportmedia maken diverse bedrijven en organisaties deel uit van ons netwerk.

 

Astronavigatie is weer heel populair als gevolg van de inspanningen van Dick Huges. De astrocursussen worden in de Schreierstoren in Amsterdam en bij Observator in Rotterdam georganiseerd. In samenwerking met 'Zelfredzaam Zeemanschap' maakt Watersportmedia diverse publicaties over astro. Klik op het plaatje voor de link.

 

L.J. Harri/Observator heeft een grote collectie nautisch antiek en scheepvaartschilderijen . Die collectie wisselt regelmatig. In de speciale website krijgt u een indruk van het assortiment. Klik op het plaatje voor de link.

 

Naast ons werk in de pleziervaart is er ook veel activiteit op het terrein van de beroepsvaart: koopvaardij, visserij, sleepvaart en ondersteunende scheepvaart zoals loodsboten, begeleidingsschepen, kustvaart en superjachten. Bij Harri Trading in Rotterdam liggen alle kaarten en noodzakelijke boeken in voorraad. Klik op het plaatje voor de link.

 

Een van de meest succesvolle social media activiteiten van Watersportmedia is de facebookgroep 'Zeil Noord'. Op deze pagina informeren meer dan 4000 noordvaarders elkaar.  Klik op het plaatje voor de link.

 

Het begon allemaal in 1730 met de oprichting van L.J. Harri in de Schreierstoren. Pas in de vorige eeuw kwam daar Observator in Rotterdam bij. Onze 'stenen winkels' blijven de moeite waard om een bezoek aan te brengen. Zeker voor ingewikkelder projecten is advies veelal nodig. Een grote renovatie, een verre reis: we adviseren u graag.

Klik op het plaatje voor de link.

 

 

 

 

 

 

 

 

De links naar 'bevriende' webpagina's